Drone

ABS Agency, waar luchtverkenning kunst wordt.

Bij ABS Agency gaan we verder dan de horizon met verbluffende dronefotografie en -videografie. Als gecertificeerde piloten met een passie voor beeldvorming en een oog voor detail, tillen we luchtopnames naar nieuwe hoogten.

Onze Unieke Aanpak

✈️ Gecertificeerde Experts: Ons team van ervaren en gecertificeerde dronepiloten bezit niet alleen de nodige A1/A3/A2 en  STS-certificaten, maar overstijgt ook de normen door voortdurende training en naleving van de nieuwste regelgeving.

🚀 Geavanceerde Technologie: We omarmen cutting-edge technologie met de meest geavanceerde drones in de branche. Dit stelt ons in staat om adembenemende en cinematografische beelden vast te leggen die de verwachtingen overstijgen alsook inspecties en mapping uit te voeren.

🏢 Brede Toepassingsmogelijkheden: Of het nu gaat om het vastleggen van de sfeer van festivals, het bieden van luchtperspectieven voor bedrijven, het ondersteunen van vastgoedverkopen met indrukwekkende visuals of het uitvoeren van gedetailleerde inspecties – wij zijn er om te helpen.

Onze Diensten

📸 Festivalmagie: Leg de energie en grootsheid van festivals vast vanuit een adembenemend luchtbeeld, waardoor herinneringen voor altijd worden vastgelegd.

🏢 Zakelijke Pracht: Versterk de visuele identiteit van bedrijven met dynamische luchtbeelden die merken naar nieuwe hoogten tillen.

🏠 Vastgoedwonders: Presenteer woningen op een meeslepende manier en help bij de verkoop door middel van verbluffende luchtfoto’s en video’s.

🔍 Nauwkeurige Inspecties: Voer grondige inspecties uit met gedetailleerde luchtweergaven, waardoor elke cm in detail nauwkeurig wordt vastgelegd voor analyses en rapporten, alsmede warmtebeelden en foto’s van. moeilijk bereikbare plaatsen.

Bij ABS Agency zijn we niet alleen in de lucht – we staan hoog boven de rest. Neem contact met ons op en ontdek hoe wij uw visie naar nieuwe hoogten kunnen brengen.