Drone

ABS Agency, waar luchtverkenning kunst wordt.

Bij ABS Agency gaan we verder dan de horizon met verbluffende dronefotografie en -videografie. Als gecertificeerde piloten met een passie voor beeldvorming en een oog voor detail, tillen we luchtopnames naar nieuwe hoogten.

Onze Unieke Aanpak

✈️ Gecertificeerde Experts: Ons team van ervaren en gecertificeerde dronepiloten bezit niet alleen de nodige A1/A3 en A2-certificaten, maar overstijgt ook de normen door voortdurende training en naleving van de nieuwste regelgeving.

🚀 Geavanceerde Technologie: We omarmen cutting-edge technologie met de meest geavanceerde drones in de branche. Dit stelt ons in staat om adembenemende en cinematografische beelden vast te leggen die de verwachtingen overstijgen.

🏢 Brede Toepassingsmogelijkheden: Of het nu gaat om het vastleggen van de sfeer van festivals, het bieden van luchtperspectieven voor bedrijven, het ondersteunen van vastgoedverkopen met indrukwekkende visuals of het uitvoeren van gedetailleerde inspecties – wij zijn er om te helpen.

Onze Diensten

📸 Festivalmagie: Leg de energie en grootsheid van festivals vast vanuit een adembenemend luchtbeeld, waardoor herinneringen voor altijd worden vastgelegd.

🏢 Zakelijke Pracht: Versterk de visuele identiteit van bedrijven met dynamische luchtbeelden die merken naar nieuwe hoogten tillen.

🏠 Vastgoedwonders: Presenteer woningen op een meeslepende manier en help bij de verkoop door middel van verbluffende luchtfoto’s en video’s.

🔍 Nauwkeurige Inspecties: Voer grondige inspecties uit met gedetailleerde luchtweergaven, waardoor elk detail nauwkeurig wordt vastgelegd voor analyses en rapporten.

Bij ABS Agency zijn we niet alleen in de lucht – we staan hoog boven de rest. Neem contact met ons op en ontdek hoe wij uw visie naar nieuwe hoogten kunnen brengen.