Model management

Maak deel uit van ons pro team

Bij ABS Agency streven we ernaar om talent te koesteren en te ondersteunen, met een focus op hostessen, modellen en missen. We bieden een uitgebreid scala aan diensten om jouw carrière in de spotlight te zetten en te begeleiden.

Onze Diensten

  1. Management voor Hostessen, Modellen en Missen: Wij bieden professioneel management aan voor een breed scala aan evenementen, shows en opdrachten. Ons team staat klaar om jouw professionele groei te ondersteunen en kansen te creëren.

  2. Fotoshoots en Videoproductie: Met toegang tot hoogwaardige fotografie- en videografie-apparatuur bieden we professionele shoots aan om jouw portfolio uit te breiden en je talenten te laten schitteren.

  3. Training en Ontwikkeling: Ons team van experts staat klaar om te helpen bij de ontwikkeling van jouw vaardigheden. Van catwalktraining tot persoonlijke branding, we bieden ondersteuning om jouw potentieel te maximaliseren.

Waarom Kiezen voor ABS Agency?

  1. Individuele Aandacht: Wij geloven in persoonlijke ondersteuning en begeleiding. Elke persoon die deel uitmaakt van ons team krijgt persoonlijke aandacht om hun unieke talenten te benutten.

  2. Netwerk en Kansen: Met sterke banden in de industrie hebben we toegang tot een breed scala aan kansen. Amandine Bonehill heeft haar strepen reeds verdient in de Miss Wereld en ook in TV programma’s zoals Love Island. We brengen jou in contact met gerenommeerde merken en evenementen.

  3. Professionele Groei: Bij ABS Agency gaan we verder dan alleen boekingen. We willen jou helpen groeien, zowel professioneel als persoonlijk.

Aanmelden bij ABS Agency

Wil je deel uitmaken van ons team en jouw talent naar nieuwe hoogten tillen? Meld je vandaag nog aan! Vul het aanmeldingsformulier in en laat ons weten waarom jij de perfecte aanvulling bent op het team van ABS Agency.

Contacteer Ons

Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem gerust contact met ons op via Amandine.

Volg ons op socials